Amit főnixtollal írsz, örökre megmarad...

Dya-képek

Az MP (Mindenkitutálok Párt) nevében...

2018. március 23. - Dya2016

Tudod, én vagyok Te. Te pedig az vagy, aki mindenkit utál. És az a baj, hogy Te most nagyban politizálsz, így látom az arcodat a plakátokon, a hirdetésekben, és a postaládámból is kikacsintasz.

Hallgatlak a tévében, és elmondod, hogy kit miért, és mennyire utálsz. Elmondod, hogy Józsi pártja korrupt, Zoltán képviselő hazudik, Béla pedig rokona Jenőnek, aki annak idején ügynök volt.

Szeretném megtudni, hogy Te mit szeretnél, és mit javasolsz a jövőre nézve, de erről alig esik szó. Jó, persze, a szokásos sablont megkapom, mely szerint mindenkinek a fizetése az egekben lesz, és füstöltkolbászból lesz a kerítés, de ezeket az ígéreteket már megkaptam 4 éve, meg 8 éve, meg.....hű, de öreg vagyok, szóval sok-sok éve is.

Elmondod Te, sőt elmondjátok Ti, hogy mindenki más, akik nem Ti vagytok, tulajdonképpen egy nagy pártot alkotnak, így ha Józsi pártjára szavazunk, akkor is Bélát erősítjük.

Ezt nem nagyon értem.  Ha balra megyek, akkor miért jutnék jobbra?!

Te azt mondod öntudatosan, hogy utálod a kormányzópártot, mert az csak a pénzre és a hatalomra hajt. Te természetesen NEM, de ha valaki barátkozni akar Veled, netán összefogást szeretne, akkor gőgösen elküldöd, mert őt is utálod....no meg neked is fontos a hatalom, meg a pénz....

Te, meg Ti versenyeztek abban, hogy ki utálkozik jobban, és kinek az utálata ér több szavazatot.

De akit a legjobban utáltok, az is utál mindenkit, és a nevetekben híresztel mindenféle ostobaságot, ezért aztán Ti egymást egyre jobban utáljátok, de Titeket is azok, akik eddig kerestek egy alternatívát, hogy kit utálhatnak a legkevésbé.

 

Azt hiszem, ha én TÉNYLEG Te lennék, végtelenül szégyellném magam. Arra gondolnék, hogy amikor elmegyek vásárolni, és megkérdezném, hogy EZ a mobiltelefon mit tud, és erre azt a választ kapnám, hogy a másikban nincs GPS, az a fekete egy ócskaság, a polcon lévő hamar elromlik, akkor elmenne a kedvem a vásárlástól, és ráadásul anélkül távoznék, hogy tudnám, a kiszemelt mobilom mire lett volna alkalmas.

 

Van még 2 hét.... Úgy vélem, épp itt az ideje feloszlatni a Mindenkitutálok Pártot, amíg nem késő....

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fonixtoll2016.blog.hu/api/trackback/id/tr2313769356

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2018.03.24. 12:54:00

Az a baj ez nem csak a pártokra igaz, hanem az emberekre is. Dermesztő olvasni azt a mocskot amit pl. a kommentelők egymásra zúdítanak . Férgezés , újságíróktól patkányozás folyik. Az ország egyik fele lámpavasra húzná a másikat, a másik meg lelőné , agyonverné az egyiket. Bűn ami történt , olyan mély lett a szakadék és gyűlölet , hogy csak nemzedéknyi idő alatt lehet rendbehozni.

Dya2016 2018.03.24. 14:04:31

@B55: Sajnos... Tegnap kikerultem egy autóst, utanam jött, a piros lampanal kiszallt egy nő, odarohant, ököllel az ablakomra csapott, és azt orditotta: Dögölj meg, te büdös k...a! Itt tartunk...ennyi a toleranciank.